TILAUSEHDOT

Kiva, että oikeasti jaksoit klikata itsesi tänne. Tilausehdot ovat tunnetusti rutikuivaa luettavaa, siksi olemme kiteyttäneet ne tiivisti alle 7 kohtaan:

1. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, on minulla edustamani yrityksen valtuutus tilata kyseinen videotuotanto.

2. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, teen parhaani, että esitän tavoitteeni ja toiveeni videotuotannon suhteen mahdollisimman selkeästi Snacksizelle.

3. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, ymmärrän, että minulle tarjotaan yksi kommenttikierros, jonka aikana on minun annettava kaikki korjaustoiveet.

4. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, ymmärrän, että korjaustoiveet voi esittää vain aiemmin hyväksymäsi tuotantosuunnitelman puitteissa.

5. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, ymmärrän, että Snacksizen tuottaman videon kaikki, rajoittamattomat oikeudet lähtökohtaisesti siirtyvät edustamani yrityksen nimiin.

6. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, ja olen hyväksynyt tuotantosuunnitelman, niin en voi kesken tuotannon enää perua tilaustani. Tai voit, mutta laskutamme sinulta silti 100% tilaushinnasta.

7. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, niin hyväksyn, että Snacksize saa käyttää referenssinä brändini nimeä sekä lopullista videota omassa markkinoinnissaan määräämättömän ajan.

8. Jos päädyn tarjouksen saatuani tilaamaan Snacksizeltä videotuotannon, niin hyväksyn, että Snacksize saa laskuttaa hyväksymästäni tuotantobudjetista 50% ennen esituotannon alkua.