Yritys

Snacksize Oy on vuonna 2016 perustettu, Jan Zapasnikin ja Tero Peltoniemen omistama videotuotantoyhtiö, joka erikoistuu taiteellisempien kaupallisten videoiden suunnitteluun ja tuottamiseen. Käsikirjoitamme tarinoita, kuvaamme ne ja optimoimme nämä eri julkaisualustoille esitettäviksi. Mielemme ovat hyvin erikoisia, työn jälki kuitenkin sellaista, kuten niissä – oisko ysärin – Pauligin Juhlamokka -mainoksissa, jossa käsityöläiset hinkkaavat huomiota herättävän kauniisti jotain puuvenettä.

Tekijät

Käsikirjoittaja, Escort & innokas 24h asiakaspalvelija Jan Zapasnik / 044 241 3319

Luova johtaja & kokolattiamatolla nukkuva Tero Peltoniemi / 040 539 6591

Osoite

Käynti- ja postiosoite: Punavuorenkatu 4 Lh 1, 00120 Helsinki. Älä tuu kuitenkaan ulisemaan oven taakse, koska ollaan aivan miten sattuu paikalla. Soita mielummin. Tai oikeestaan ehkä laita whatsappilla viestiä. Kadunvarsipysäköintipaikkoja todella huonosti saatavilla.

Business ID

Y-tunnus
FI27654223 (2765422-3)

Palvelu

Erikoistumme visuaalisesti ja tarinallisesti vahvojen mainosvideoiden luomiseen. Nämä videot kertovat brändistä, tuotteesta, palvelusta tai näiden takana olevista ihmisistä tavoilla, jotka herättävät kaiken kyllästämissä ihmisissä edes pienen tunnereaktion. Mieluiten toivotun sellaisen. Onnistumisemme perustuu siihen, että meillä ei ole kaikki kotona. Samoin siksi, että olemme ymmärtäneet, että Volvolta tuoksuvalla liukukakalla tai hidastetulla vaniljakermajäätelöllä ei saavuteta kuin hetkellisiä 0.5 € ässäarpavoittoja.

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003727654223 / Operaattoritunnus: 003723327487 / Välittäjä: Apix Messaging Oy

Laskuun projektin nimi, mitä töitä teit, tuntimäärä tai sovittu köntsä sekä kuka oli sun puolelta yhteyshenkilö. Lisäksi 14 päivää maksuaikaa siten, että se kans on 14 päivää, eikä silleen, että ”täs kyl hei on 14 päivää, mut en jaksanu lähettää laskua, niin siis nyt tää pitäis maksaa tänään” Kamoon, kylsä pystyt siihen.

Tilitoimisto

Tilitoimisto Lemon Tree Oy. Ihan jees toimisto.

Tilaajavastuu

Kuulumme Vastuu Groupiin, jotta sieltä voi hakea tilaajavastuutietoja, joka kertoo, että ei kuseteta tai jotain veroja olla jättämässä maksamatta.

Työterveyshuolto

Luettiin jotain uskottavia artikkeleita, että isot yksityiset terveyspalveluja tarjoavat tahot maksavat veroja minne sattuu ja ovat toki paljon työllistävinä kuitenkin yleisesti ottaen vittumaisia tahoja etenkin mummoille ja papoille, niin etsittiin pienempää tahoa, jonka toimari lupasi meille, että heillä ei sit mitään veronkiertojunailua tai mummojen roskikseen heittämistä ole. Oltiin silleen, et ok, heit soppari ja paa laskut tulemahan. Ei kuitenkaan jakseta edes käyttää teitä. Valittiin Heltti Oy.

Vakuutukset

Niin uskomattoman tylsä aihe, että jaksaa juuri ja juuri kirjoittaa tähän Varma ja sit se toinen, eli ootas.. Se tapiola, Lähi-Tapiola! Eli palkkojen sivukulut, oikeusturvavakuutukset ja vastuuvakuutukset. Varmaan kamatkin vakuutettu, emmuistany (EDIT. on vakuutettu joo).

Verot

Maksetaan Suomi-Finland.